ALBES karburant ALBES Rrugëtimi
jonë sapo ka nisur
Rreth nesh
01 02 03 Na Kontaktoni +355 67 701 2345
ALBES ALBES Stacioni
juaj i përditshëm
Shiko portofolin
01 02 03 Na kontaktoni +355 67 701 2345
ALBES ALBES Çdo shërbim është
vetëm një telefonatë
larg
Kontaktet
01 02 03 Na kontaktoni +355 67 701 2345
Kush jemi ?

Ne zhvillojmë cilësi
në cdo projekt
me ju që nga viti 2000

0 +
Cmime të fituara

Misioni Ynë

” Të krijojmë një brand kombëtar që do të jetë gjithmonë i orientuar drejt komunitetit për të plotësuar me përgjegjshmëri të plotë të gjitha kërkesat e tyre. “

Vizioni Ynë

“Të jemi udhëheqësi që vendos standartet e cilësisë në fushat e industrive që operojmë.”

Albes

Cilësi Profesionalizëm Pasion

Çmimet & Mirënjohje

Besimi dhe vlerësimi juaj janë motivimi jonë

Pse Albes?

Cdo minutë e shpenzuar tek ne
është një eksperience e vecantë

Dëshmi

Qëllimi jonë
është kënaqësia
juaj

“Te gjesh të gjitha shërbimet në një vend të vetëm është diçka fantastike. Po kur kjo gërshetohet me cilësine dhe profesionalizmin i jep nje tjeter vlerë kohës tuaj të shpenzuar aty. Tek ALBES gjeta gjithcka, një Hotel cilësor , një restorant me ushqime fantastike dhe një vend perfekt per të furnizuar dhe pastruar makinën time ”

Bashkohuni me ne

ALBES punon me më të mirët. Bëhuni pjesë e skuadrës sonë dhe së bashku do ti perballojmë të gjitha sfidat që na rezervon e ardhmja. Me ju jemi më të fortë.

sq