Permbledhje

taxi

ALBES Taxi e nisi udhëtimin e tij në vitin 2019 në qytetin e Fierit duke u bërë kompania e parë dhe e vetme e taksive në Fier. Ne vitin 2020 ALBES Taxi hap degen e saj dhe në qytetin e Vlorës. Besimi dhe vlerësimi nga klientet tanë na shtyn që të ecim pëpara dhe tju ofrojmë një shërbim edhe më cilësor.

Fokusi jonë kryesor është komoditeti gjate udhëtimit tuaj por gjithashtu dhe një shërbim i shpejtë dhe transparent. ALBES Taxi ofron cmime të lira në treg dhe me cilësinë më të lartë.

Komoditeti, siguria dhe shpejtësia e udhëtimit nuk do të jetë më një problem. ALBES Taxi mendon për gjithcka, ju ngelet vetëm të na besoni ne. Jemi vetëm një telefonatë larg dhe ofrojmë shërbime në rang lokal fier- vlore pore dhe në rang kombëtar.

Our Partners

Shërbimet

Fokusi jonë është që tju ofrojmë një shërbim të sigurt, të shpejt dhe komod.
Ju nuk keni pse të shqetësoheni më për vonesat apo komoditetin gjatë udhetimit ALBES Taxi mendon per ju.

Siguri

Shërbim transparent

Udhëtimet me të lira

Udhëtime të shpejta

24/7 në shërbim

Shërbim profesional

Telefono falas

Ajër i kondicionuar

ALBES Taxi Fier

ALBES TAXI operon 24/7 në Qytetin e Fierit duke siguruar shërbimin lokal dhe kombëtar të taksive për privatët dhe bizneset. Eshtë kompania e parë dhe e vetme e taksive në Fier. Vijmë kudo pranë jush, vetëm një telefonatë larg. Kontakto tani në telefon ose ne whatsapp.