Permbledhje

Në Minimarket, ne kemi diçka për pothuajse çdo aspekt. Që nga gjërat më të vogla e deri tek ato më te mëdha.
Ndaloni dhe funizohuni tek ne për një udhetim sa me komfort.

Ne krenohemi me shërbimin tonë të jashtëzakonshëm ndaj klientit, i cili është thelbi i biznesit tonë.

Me Western Union mund të dergoni dhe të merni para në kohë reale. Një nga mënyrat më të mira per të kursyer kohë në ditët e sotme.

Përvec dërgimit të parave ju mund edhe të paguani faturat tuaja në pak çaste.

Market & Western Union

Shërbimet

Ne mini market ALBES do të gjeni gjithcka që ju duhet për të vazhduar udhëtimin tuaj.
Me Western Union mund të bëni transferta parash me cdo vend të botes.

Produkte cilësore

Kurseni kohë

Produkte të freskëta

Paguaj të gjitha faturat

24/7 hapur

Merr dhe dërgo para 24/7

Staf miqësor

Besueshmëri