Permbledhje

Taxi vlore

ALBES Taxi e nisi udhëtimin e tij në vitin 2019 në qytetin e Fierit duke u bërë kompania e parë dhe e vetme e taksive në Fier. Ne vitin 2020 ALBES Taxi hap degen e saj dhe në qytetin e Vlorës. Besimi dhe vlerësimi nga klientet tanë na shtyn që të ecim pëpara dhe tju ofrojmë një shërbim edhe më cilësor.

Fokusi jonë kryesor është komoditeti gjate udhëtimit tuaj por gjithashtu dhe një shërbim i shpejtë dhe transparent. ALBES Taxi ofron cmime të lira në treg dhe me cilësinë më të lartë.

Komoditeti, siguria dhe shpejtësia e udhëtimit nuk do të jetë më një problem. ALBES Taxi mendon për gjithcka, ju ngelet vetëm të na besoni ne. Jemi vetëm një telefonatë larg dhe ofrojmë shërbime në rang lokal fier- vlore pore dhe në rang kombëtar.

Our Partners

Shërbimet

Fokusi jone është që tju ofrojmë një shërbim të sigurt, të shpejt dhe komod.
Ju nuk keni pse të shqetesoheni më për vonesat apo komoditetin gjate udhetimit ALBES Taxi mendon per ju.

Siguri

Shërbim transparent

Udhëtimet me të lira

Udhëtimet i shpejtë

24/7 ne sherbim

Shërbim profesional

Telefono falas

Ajer i kondicionuar

ALBES Taxi Vlore

ALBES TAXI operon 24/7 në Qytetin e Vlorës duke siguruar shërbimin lokal dhe kombëtar të taksive për privatët dhe bizneset. Eshtë kompania e parë dhe e vetme e taksive në Vlorë. Vijmë kudo pranë jush, vetëm një telefonatë larg. Kontakto tani në telefon ose ne Whatsapp.

Siguri dhe Komoditet

Flota e ALBES Taxi

ALBES