Permbledhje

Elektric Car

Makinat elektrike po bëhen sa vjen dhe më të përhapura në botë dhe në vendin tone. Kjo bën që ata që duan të blejnë ose kenë blerë të mos kenë mjaftueshëm mundësi shërbimesht.

Për këtë arsye ALBES ka marrë iniciativën të ndihmojë në lidhje me këtë problem që po haset. Kushdo që ka ose do marri makina elektrike mund ti bëjë shërbimet tek vendodhja jonë.

Peërpiqemi të ndihmojmë komunitetin në çdo gjë që mundemi.

Makina Elektrike

Shërbimet

Me zhvillimin e teknologjisë nuk mungon edhe përparësia e makinave elektrike.
Tani mund ti shërbeni makinës tuaj më rehat me ndihmën tonë.

Shërbim cilësor

Kurseni kohë

Hapur çdo ditë

Kariko Makinën

24/7 hapur

Mban paster ambjentin

Staf miqësor

Besueshmëri