Permbledhje

ALBES gjithmonë kërkon më të mirën për klientët e tij. Për të gjithë ata që përdorin shërbimet në kompleksin ALBES, të kenë lehtësine më të madhe të mundshme.

Për këtë arsye ALBES ka bashkëpunuar me kompanitë që arrijnë ta bëjnë këtë të mundur. Si:

Vodafonë - kompania më e madhe telefonike në vend.
Union Net - shërbime financiare të shpejta.
Alpha Bank, ProCredit Bank, BKT - bankat më të mira dhe të besueshme të shqiptarëve.
Vega Solar - e vetmja kompani fotovoltaike në Shqipëri.

ALBES

Rreth partnerëve tonë