Permbledhje

Restoranti ALBES ju ofron shije, cilësi dhe lloje të ndryshme gatimi. Duke filluar me mesdhetare, evropiane, italiane, amerikane, greke, shqiptare etj. Ejani dhe provoni gatimet tona të prodhuara me mjeshteri nga shefat tonë të guzhinës.

Që nga momenti i hapjes jemi perpjekur që të japim maksimumin në sherbim dhe profesionalizëm. Rehatia dhe qetësia gjatë një vakti për klientët tonë është një nga qëllimet tona kryesore.

Mund të rezervoni një tavoline ose mund të uleni te Bar ALBES dhe të shijoni një pije duke kaluar një kohe të bukur nën shoqërinë e miqve tuaj në ambjentet tona.

Our Partners

Sherbimet

Në ALBES Bar & Restorant do të gjeni shije, cilësi dhe rehatinë e duhur për të shijuar një vakt apo një pije me miqtë.

Kuzhinë Tradicionale & Moderne

Ambjent Komod

Shije e Garantuar

Koktejle Alkolike & Joalkolike

Staf Miqësor

Parkim Falas

Ajër i Kondicionuar

Wifi Falas

Rezervime

Për të rezervuar një drekë ose darkë më miqtë tuaj kontaktoni në adresat e mëposhtme.