Permbledhje

Në Minimarket, ne kemi diçka për pothuajse çdo aspekt. Qe nga gjerat me te vogla e deri tek ato me te medha.
Ndaloni dhe funizohuni tek ne per nje udhetim sa me komfort.

Ne krenohemi me shërbimin tonë të jashtëzakonshëm ndaj klientit, i cili është thelbi i biznesit tonë.

Prioriteti ynë kryesor është të mbajmë klientët tanë në mendje me gjithçka që bëjmë, nga sigurimi i sinjalizimeve të produkteve, mbajtja e konsumatorëve dhe madje edhe mbështetja e shkëlqyeshme e produkteve.

Nëse keni pyetje në lidhje me një produkt ose thjesht keni nevojë për këshilla se çfarë të blini - stafi ynë do të dëshironte të dëgjonte nga ju!

Sherbimet

Ne mini market ALBES do te gjeni gjithcka qe ju duhet per te vazhduar udhetimin tuaj.
Me Western Union mund te beni transferta parash me cdo vend te botes.

Produkte cilesore

Kurseni kohe

Produkte te fresketa

Paguaj te gjitha faturat

24/7 hapur

Merr dhe dergo para 24/7

Staf miqesor

Besueshmeri